De bästa frilansskrivande platserna

3
De bästa frilansskrivande platserna

Vi frilansskribenter kan skriva på en mängd olika platser. Vi måste dock vara uppmärksamma på vilka platser som ger oss störst produktivitet.

Jag tycker att jag är lyckligast, och jag får mest gjort på mina frilansskrivande projekt, när jag varierar min plats.

Mina frilansskrivarplatser

Hemmakontor

Jag tillbringar ofta förmiddagarna på mitt hemmakontor, men så småningom behöver jag en annan skrivplats.

Hemma Utanför

Vid fint väder går jag på bakdäck med min bärbara dator och ansluter till ett vägguttag utanför. Jag har fortfarande tillgång till internet via min trådlösa router, men jag tycker att jag verkligen håller mig till mitt projekt med minimala distraktioner.

Kaféer

Jag kan också jobba mycket bra på ett kafé, förutsatt att musiken är trevlig och det inte är för trångt. Se upp, dock, gå till ett lokalt kafé när du bor i en liten stad som jag gör. Du kommer att se många människor du känner, och många kommer att vilja skjuta vinden, även om du uppenbarligen är upptagen.

Bibliotek

Ett annat alternativ jag gillar: bibliotek. Jag går till både det lokala stadsbiblioteket här i Ashland, Oregon, och jag spenderar tid på biblioteket vid Southern Oregon University. Nästan alla bibliotek har gratis trådlös åtkomst och du kan vanligtvis hitta ett stort bord för att sprida ut arbetsmaterial.

Parker

Och ibland går jag till en park och ställer upp den bärbara datorn på ett picknickbord. Detta fungerar riktigt bra för projekt som inte kräver internetforskning.

Skogen

Äntligen, under de varmare månaderna tar jag en frilansskribents reträtt ute i skogen: bara jag i en avlägsen spridd campingplats med min dator och mitt arbete. Precis som med parken finns det inget distraherande internet, och väldigt få andra distraktioner heller.

Din uppfattning

Vilka är de idealiska platserna för dig att skriva? Vad gör dem idealiska för dig?

liknande inlägg

Leave a Reply