Huvudskott. Flash Fiction | av Samuel Olaniyan

1
Huvudskott.  Flash Fiction |  av Samuel Olaniyan

Flash Fiction

Nattkafé genererat

De sa att om du fick ett huvudskott skulle du inte känna någonting. Åh, vad fel de hade.

Det gjorde helvete ont.

Jag låg utspridda på marken på mitt hotellrum i ingenting annat än mina säckiga jeansbyxor och höll om huvudet av smärta.

Golvet var kallt, men trots bar överkropp kunde jag inte känna det eftersom jag kände mig avtrubbad överallt. Jag kunde bokstavligen höra när blodet i mina ådror rusade till mitt huvud, och mitt hjärta pulserade snabbt i ett desperat försök att stoppa plågan, men som med jämna mellanrum gav smärta i mitt huvud för varje hjärtslag.

Jag kom inte ens ihåg hur jag kom hit. Hur gick det till? Det var snabbt och exakt, huvudskottet skakade i min hjärna. Det är ett mirakel att jag överlevde.

Mina vänner varnade mig, men jag ville inte lyssna. Nu låg jag utbredd på marken och vältrade mig i ånger när min syn blev suddig. Jag var på väg att tappa medvetandet, och även om jag kämpade så var det ingen mening.

Det sista jag såg var glasflaskan som låg på marken bredvid mitt huvud med etiketten- Huvudskott

Jag stönade av smärta, när min kropp tappade sin styrka och mitt medvetande vacklade. Det sista jag minns var orden jag sa till mig själv;

Jag skulle aldrig dricka igen.

liknande inlägg

Leave a Reply